Dexion Design

Firmaet Dexion Design I/S blev startet i 1994 af Peter Olsen og Niels Jørgensen. Vi besluttede at starte et firma sammen da vi var blevet kontaktet af et Silkeborg baseret firma igennem Commodore.
Firmaet InterActivision ønskede at få udviklet et Graf program til deres InterOffice Suite. Software pakken skulle bestå af et tekstbehandlingsystem (InterWord), et regnearksprogram (Inter) og et vores grafprogram (InterGraph).
Alle programmer skulle udvikles til AmigaOS 3.0 og benytte de nye grafiske muligheder der var en del af dette, det seneste AmigaOS i de nyeste Amiga computere fra Commodore.
Da vi havde en begrundet forventning om at vi ville komme til tjene så mange penge at vi ville være nød til at lave et firma og være moms registeret og samtidig forventede vi også at vi ville få en masse initiale udgifter til hardware og software, som ville være rare at kunne trække fra i vores forventede indtægter.

Desværre var tiderne trange for Commodore og de nåede at gå konkurs i flere omgange og vi fik aldrig noget ud af vores arbejde, andet end at vi havde en næsten færdigt program vi selv kunne lege med og en masse C++ erfaring.

Vi fik også lidt dårlige oplevelse med i posen, da InterActivion ikke ville betale for progammet og forsøgte at snyde os for rejse omkostninger i forbindelse med møder i Silkeborg og Århus i forbindelse med planlægningsmøder og udviklingsmøder.
Vi fik dog vores udgifter dækket, men måtte desværre aflevere de Amiga 4000 maskiner vi havde lånt af Commodore til InterActivison.
Hvilket den dag i dag stadig ærgere mig, da de er klart den bedste computer jeg har brugt.

Forhistorien